0
Evropske lige

GVARDIOLA ODGOVORIO MENADŽERU: Ja sam džukela, a ti mi nudiš Pogbu!

Objavljeno: 06.04.18 u 20:03

Poznati fudbalski menadžer Mino Rajola pre deset dana isprozivao trenera Mančester sitija Pepa Gvardiolu, a Španac je danas odlučio da mu odgovori.

Agent Zlatana Ibrahimovića i Marija Balotelija istakao je da je Pep Gvardiola odličan trener, ali džukela kao čovek. Španac nije odgovarao, bar ne do danas, kada je odlučio da kaže šta ima na račun menadžera.

– Konačno, ljudi su otkrili moje tajne – ja sam loš čovek. Kukavica. Mada ne razumem baš zašto sam toliko loš. Nikad ne razgovaram sa njim, ja ne znam, tako da je to njegovo mišljenje. Ali to je čovek koji mi je pre dva meseca nudio Mhitarjana i Pogbu… Zašto? – pitao je Gvardiola i nastavio:

– Ali ako je već tako onda mora da zna da ne sme da igrače dovodi kod čoveka kao što sam ja, kod psa. Uostalom, porediti nekoga sa psom je loše. Nije dobro. Moraš da imaš poštovanje prema psima.

Medije je na kraju najviše zanimalo šta se dogodilo sa ponudom.

– Rekao sam ne, jer nemamo dovoljno para da kupimo Pogbu, pošto je toliko skup – zaključio je Gvardiola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter