0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUMI PORUČIO: Svi znaju moj odnos prema Vojvodini, ako me pozovu – tu sam za moj klub

Objavljeno: 06.04.18 u 11:22

Vojvodini ne ide najbolje u ovoj sezoni, a često danak za loše stanje plaćali su treneri. Čak petorica su prodafilovala kroz Karađorđe u toku ove sezone.

Novosađani se ipak nadaju da će šesti, Milan Đuričić – Đumi uspeti da ‘staru damu’ vrati na staze stare slave.

Počeo je Radoslav Batak, nastavio Nenad Vanić, potom se vrućeg krompira uhvatio Vladimir Buač, na kratko Zoran Vasiljević, a onda je došao Ilija Stolica, navijači su dosta očekivali od harizmatičnog Stolice, ali ni ta ljubav nije potrajala. Kao i mnogo puta ranije, u ‘čaršijskim pričama’ Milan Đuričić ime je koje se najčešće pominje u Novom Sadu, ali će se po svemu sudeći ovog puta želje Firmaša ostvariti. Novi/stari trener mogao bi, ukoliko dođe do dogovora da ponovo sedne na klupu Vojvodine.

– Svi znaju kakav je moj odnos prema Vojvodini. Ako me Vojvodina pozove, ja ću se uvek staviti na raspolaganje mom klubu, to je poziv koji se nikada ne odbija, poručuje Đuričić u razgovoru za Hotsport.

Jasno je da Novosađanima ne cvetaju Lale u ovoj sezoni. Rezultatski, ali i organizaciono, Vojvodina se ne nalazi u najboljoj situaciji, a toga je svestan i Đumi, ipak, to nije nešto što bi ga sprečilo da sedne u užarenu stolicu i pokuša da pomogne omiljenom klubu.

– Vojvodina se ne nalazi u dobroj situaciji, tim nije definisan i rezultati nisu adekvatni renomeu tima, jasan je Đuričić.

Hoće li se želja navijača ostvariti pokazaće period pred nama, a za očekivati je da do početka plej-ofa pitanje trenera bude rešeno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter