3
Domaći fudbal

PUSTOŠ: Iako je besplatan ulaz, ‘Marakana’ je sablasno prazna! (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.18 u 17:08

Slika koja ne deluje nimalo prijatno. Kao da Delije nisu zainteresovane za domaći šampionat, a svi znamo da nije tako.

U poslednjem 30. kolu Zvezda dočekuje Zemun, a iako je klub iz Ljutice Bogdana pozvao navijače da dođu u što većem broju, to danas nije slučaj na ‘Marakani’.

Naprotiv, naš najveći stadion je sablasno prazan. Razloga za to bi moglo da bude više, a da li i opravdanja za ovakvu sliku?

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

3 Komentara

  1. Očigledno je da nešto u vođenju Zvezde ne valja! Potvrda za to su prazne tribine i pored slobodnog ulaska! Neka menadžment Zvezde sedne i samokritično pretrese sve eventualne razloge. Prvo od čega če poći je šta je to što ne vole navijači Zvezde? Prvo, to je zamarajuća, dosadna, neborbena, spora i jalova igra! Tako je iz utakmice u utakmicu! Moraju da shvate da navijači vole brzu, borbenu, snažnu igru (model: npr. Atletiko Madrid). Drugo, navijači Zvezde ne vole da gledaju neke igrače koji imaju unapred zacementirana mesta u timu, bez obzira na njihov mizeran učinak!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ima istine u rečima pod „Max“, a uz to Zvezda ne igra brzo, borbeno i snažno! Nema tempa u igri Zvezde! Sve izgleda kao da Zvezda otaljava posao! Zahvaljujući TV možemo da gledamo vrhunske utakmice iz lige šampiona i lige Evrope, gde se najbolji timovi Evrope bore do maksimuma i izgaraju na terenu. Igraju brzo! To kod nas nije slučaj, kod nijednog trenera iz Super lige. Drugi razlog za nedolazak gledalaca je loše suđenje i tereni, koji više liče na njive.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa koji normalan čovek će ići na utakmice naše lige? Piše u Kuriru da je jedan navijač u teškom stanju prebačen u bolnicu,posle tuče Grobara i delija na autokomandi. A na utakmicama nema ništa da se vidi,sve namešteno. Što manje ljudi na stadionima,to bolje i ukinuti ovu jadnu ligu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter