1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

POZIV NA BUĐENJE: Delije uputile jasnu poruku svim navijačima Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.18 u 18:40

Iako je ulaz na stadion „Rajko Mitić“ za današnji meč sa Zemunom bio slobodan, ipak smo imali izuzetno slabu posetu za standarde Crvene zvezde.

Ipak najvernije pristalice su i danas bile na svom mestu uprkos kišovitom vremenu, a na početku drugog poluvremena uz koreografiju sa crveno-belim kartonima Delije su upitile jasnu poruku svima kojima je crveno-bela boja u srcu.

– Za titulu sada bori se- Beograde, Srbijo budi se!- pisalo je na transparentu koji je razvijen u centralnom delu severne tribine.

Ova poruka mogla bi da se protumači kao poziv svim navijalima Crvene zvezde, da do kraja šampionata pruže jaku podršku svom timu na putu ka tituli.

0
0
1 Komentara
  1. Uz duzno postovanje grupe koja nas sve poziva na stadion, pozivamo i mi njih da se jednom za svagda oktenu kosarci i pomognu klubu koji vole, ako ga vole jer neshvatljivo je da bojkotuju klub jer navedeni razlozi su zbog kojih okrecu ledja KKCZV su sramotni i neprihvatljivi a i dok nisu bojkotovali klub na 50% meceva je navijanje bilo ocajno i nedostojno grupe pod cijom zastavom stoje !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter