0
Ostali sportovi

EVROPA KUP: Vaterpolisti potopili Crnu Goru na startu završnog turnira!

Objavljeno: 05.04.18 u 22:05

Vaterpolo reprezentacija Srbije usešno je startovala finalni turnir Evropa kupa u Rijeci, ubedljivo savladavši Crnu Goru rezultatom 9:5 (3:2, 3:1, 2:1, 1:1).

Na ovaj način izabranici Dejana Savića su se revanširali Crnogorcima za poraz u okviru Svetske lige i napravili veliki korak ka novom odličju.

Srbija je pružila sjajnu partiju u ovom susretu, pre svega u fazi odrbane gde su uspešno neutralisali napade protivnika. Tako su „delfini“ već do poluvremena stekli lepu prednost od tri gola, koju su u nastavku rutinski sačuvali i upisali veliki trijumf.

Selektor Savić je na ovom meču ravnopravno raspodelio minutažu na sve igrače, a najviše su se istakli Duško Pijetlović i Filip Filipović sa po dva postignu ta gola.

Našu reprezentaciju sutra očekuje novi susret i to protiv Francuske, koja je danas deklasirana od stane Hrvatske rezultatom 20:5.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter