0
Evropske lige

SJAJNE VESTI IZ ITALIJE: Povreda je prošlost, SMS ponovo u startnoj postavi

Objavljeno: 04.04.18 u 18:18

Povreda mišića odvojila je Sergeja Milinković-Savića od terena na određeno vreme, zbog čega je preskočio i poslednju reprezentativnu akciju i mečeve sa Marokom i Nigerijom.

Ipak u prošlom kolu ponovo smo imali priliku da vidimo Sergeja na terenu, pošto je u duelu sa Beneventom dobio petnaestak minuta da ponovo oseti teren, a već sutra ga očekuje i povratak u startnu postavu.

Lacio sutra u okviru Lige Evrope očekuje duel sa ekipom Salzburga, a trener Simone Inzagi će od samog starta moći da računa na srpskog reprezentativca.

-Dobro se osećam. Već sam fizički na maksimalnom nivou. Bio sam spreman i za Benevento, ali ssmo se trener i ja složili da je bolje da uđem sa klupe. Sutra se konačno vraćam u starnu postavu. Igranje u Evropi me strašno privlači. Vidite drugačije timove, stalno su puni stadioni-, istakao je Sergej Milinković Savić.

Budući da je srpski ofanzivac jedan od najtraženijih igrača na fudbalskom tržištu, neizbežno je bilo pitanje o interesovanju evropkih velikana.

-Ovde mi je dobro, fokusiran sam na tim. Sa druge strane jako je lepo kada vas drugi cene. Međutim, trenutno razmišljam kako da pomognem timu da prođe u narednu rundu Liga Evrope-, rekao je Sergej.

Težak posao očekuje Lacio u sutrašnjem duelu protiv Salzburga.

-Poznajem Salzburg, jer znam da su stalno prvi u prvenstvu Austrije. Međutim, nisam mogao da pretpostavim da su toliko dobri da mogu da prođu Dortmund- rekao je popularni SMS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter