0
Evropske lige

SERIJA A: Razigrane ‘veštice’ povukle Veronu sa sobom u ambis (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.18 u 19:30

Fudbaleri Beneveta slavili su na domaćem terenu protiv ekipe Verone sa 3:0, u utakmici 30. kola italijanskog šampionata.

Popularne „veštice“ su tako zagorčale život svom današnjem rivalu i žestoko mu zakomplikovale situaciju u borbi za opstanak.

Ekipa iz okoline Napulja danas je pokazala da i te kako zna da igra fudbal i potpuno nadigrala Veronu, koju je prave katastrofe na stadionu „Ćiro Vigorito“, spasio golman Silvestri.

Ipak i ovako je pobeda razigranog Beneventa bila više nego ubedljiva, a sve je počelo u 25. minutu kada je Gaetano Leticija iskoristio proigravanje Del Pinta i sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca načeo mrežu rivala.

To je bio i rezultat prvog poluvremena a u nastavku je domaćin postigao još dva pogotka, a dvostruki strelac bio je Čeik Diabate i to u 66. i 84. minutu.

Treba istaći da je veliku ulogu u pobedi Beneventa imao naš Filip Đuričić, koji je stvarao mnogo problema gostujućem timu i da je imao malo više sreće i koncentracije mogao je i sam da se upiše među strelce.

SERIJA A – ODLOŽENO, 27. KOLO:

Utorak

Atalanta / Sampdorija 1:2 (0:1)
/Toloi 67 – Kaprari 43, Zapata 84/

Đenova – Kaljari 2:1
/Lapadula 53, Medeiroš 90 – Barela penal 62/

Udineze – Fiorentina 0:2 (0:1)
/Veretu 29 penal, Simeone 71/

Sreda

Benevento – Verona 3:0 (1:0)
/Leticija 25, Dibate 66 i 84/

Milan-Inter

Kjevo-Sasuolo

Torino-Krotone

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter