0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

PRVI PRIJATELJSKI SUSRET: Rukometaši Srbije poraženi od Nemačke

Objavljeno: 04.04.18 u 22:15

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Nemačke sa 26:19 (12:7) u prvom prijateljskom odmeravanju snaga u okviru EHF nedelje.

Novi (privremeni) selektor ‘orlova’ Ljubomir Obradović u Lajpcigu je prikazao neke novine u igri nacionalnog muškog tima, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz od Nemačke.

Srbija je povela sa 4:3 u prvih nekoliko minuta, ali je onda šampion Evrope od pre dve godine pojačao gas, lako preokrenuo rezultat i već do kraja poluvremena stekao pet golova viška – 12:7.

Veliku sigurnost nemačkim igračima ulivale su odbrane golmana Silvija Hajnefetera koji je dozvolio našim igračima samo sedam golova u prvih 30 minuta, a u nastavku su se i naši strelci probudili.

Nenadić i Zelenović su bili na svom nivou, ali je čini se, opet falila igra po krilima. Nemci su, pak, po tome prepoznatljivi i lako su održavali, pa i povećavali vođstvo za krajnjih 26:19.

Ova dva rivala sastaće se još jednom u Nemačkoj, ovog puta u Dortmundu, a taj susret zakazan je za subotu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter