2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGNJEN OŽEGOVIĆ: Voleo bih da Borac ostane u ligi, ali sutra protiv njih jurimo nastavak pobedničkog niza

Objavljeno: 04.04.18 u 19:09

Fudbaleri Partizana sutra na svom stadionu dočekuju ekipu Borca, u okviru 30. kola Superlige Srbije.

Crno-beli se u poslednje vreme nalaze u dobroj formi i u meč sa Čačanima ulaze nakon pet vezanih pobeda, a u takvom ritmu žele da nastave i nadalje.

Napadač Partizana, Ognjen Ožegović očekuje da njegov tim ostvari pobedu u poslednjem kolu prvog dela šampionata i tako napravi dobru uvertiru pred 157. večiti derbi.

– Utakmica je pred derbi i treba da uđemo maksimalno ozbiljno kako bismo podigli formu na najviši mogući nivo pred najbitniju utakmicu sezone. Drago mi je što je Borac ušao u dobru formu jer bih želo da ostanu u ligi, zbog toga što su iz fudbalskog grada i što imaju dobre igrače. Bez obzira na njihovu formu i mi smo u nizu od pet pobeda i ukoliko budemo pružili igre kao iz prethodnih utakmica mislim da ćemo doći do tri boda-, rekao je Ožegović za agenciju „Tanjug“.

Sličnog mišljenja je i defanzivac Svetozar Marković, koji se u poslednje vreme ustalio u timu MIroslava Đukića.

– Biće teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu, ali ulazimo maksimalno u meč i nadam se da ćemo iz njega izaći na najbolji način, jer nas posle Borca čeka veoma važna utakmica protiv Crvene zvezde-, dodao je mladi defanzivac srpskog šampiona.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter