0
Fudbal

ATACANTE KUP: Takmičenje ušlo u samu završnicu, FK 011 I OFK Beograd u borbi za trofej

Objavljeno: 04.04.18 u 21:21

Treći takmičarski dan na stadionu FK Rakovica, protekao je u znaku ekipe FK 011 koja je ubedljivom pobedom protiv ekipe FK Rad od 7-0 obezbedila plasman u finale Atacante kupa.

Naši gosti iz Hong Konga ekipa Chelsea bila je bolja u derbiju dana protiv ekipe FK Crvena zvezda rezultatom 2-1.Brzo vodjstvo ekipe Chealsea od 2-0, iz dve školske akcije,ekipa iz Ljutice Bogdana uspela je samo da smanji na 2-1 što je bio i konačan rezultat mecča.

FK Čukarički trebala je ubedljiva pobeda protiv vršnjaka iz FK Zemun za prolaz u finale. Bili su ubedljivi igraci Čukaričkog u prvom poluvremenu i brzo stigli do visokog vođstva ali posle primljenog gola su stali tako da je rezultat prvog poluvremena od 5-1 bio i konačan rezultat meča.Taj skor bio je dovoljan samo za meč za bronzanu medalju.

Domacin turnira FC Atacante Rakovica iznenadio je finalistu i pobednika grupe A ekipu OFK Beograda i savladao ih rezultatom 3-1.

Poslednjeg dana 2.ATACANTE CUP-a, satnica je sledeća:

12.30 Chelse FC vs FK Čukarički ( za 3.mesto)

14.00 FK Crvena Zvezda vs FK Zemun( 7.-8. mesto)

15.30 FK Rad vs FC ATACANTE

17.00 finale

FK 011 vs OFK Beograd

Nakon finalnog meča dodela nagrada…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter