0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REKCIJA IZ HUMSKE NA ŽREB: Šansa za istorijski uspeh, dobro je da igramo u dve utakmice

Objavljeno: 03.04.18 u 14:35

Voljom žreba, u polufinalu fudbalskog Kupa Srbije sastaće se ekipe Partizana i Čukaričkog, a mnogi su ovaj meč ocenili finalom pre finala.

Iz Humske su uvereni da će duel dve crno-bele ekipe doneti dosta uzbuđenja, a pomoćnik Miroslava Đukića, u stručnom štabu „parkog valjka“, Ljubiša Ranković, smatra da je za njegovu ekipu bolje što se ovaj susret igra u dva meča.

-Čukarički je nezgodan protivnik, pohvalio bih ekipu i trenera Lalatovića. Čekaju nas dve jako interesantne utakmice, a ako je već moralo tako, bolje je da odigramo dve nego jednu utakmicu. Lakše je, nema produžetaka i penala, kad je mnogo riskantnije i neizvesnije. Nadam se prolasku u finale-, rekao je Ranković.

On je takođe naglasio da njegova ekipa ima poseban motiv da ponovo dođe do trofeja u Kupu.

-Ne bih potcenjivao Mladost i Mačvu, nije korektno, ali ovo je verovatno finale pre finala. Branimo kup već dve sezone, imamo istorijsku šansu da ga prvi put osvojimo tri puta uzastopno, što Partizan nije uradio od osnivanja. To je motiv više-, zaključio je Ranković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter