0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

OBRT U KARIJERI: Zvezdin promašaj na meti italijanskog kluba, prate ga i skauti iz Engleske i Nemačke (FOTO)

Objavljeno: 03.04.18 u 16:25

Dešavalo se i ranije da neki od fubdalera koji su na „Marakani“ okarakterisani kao transfer promašaji, po odlasku iz Beograda prosto ekplodiraju a sada je to slučaj i sa Migelom Arahom.

Peruanski defanzivac je u Crvenu zvezdu došao 2013. godine, gde su od njega očekivali da bude veliki zalog za budućnost. Ipak njegova epizoda u „Ljutice Bogdana“ nije dugo potrajala i on se već 2014. godine vratio u domovinu, u ekipu Alijance iz Lime.

U ovom timu dvadesetrogodišnji Arauho se izbotio za status reprezentativca, a nastupima u nacionalnoj selekciji, sa kojom je izborio i plasman na Mundijal, skrenuo je pažnju brojnih klubova.

Prema pisanju italijanskog „Kalčomerkata“, sportski direktor Lacija Igli Tare nekadašnjeg fudbalera Zvezde vidi kao zamenu za Stefana de Fraja koji će ovog leta napustiti „Olimpiko“.

Ipak Arauhov menadžer Karlos Gonzales rekao je da pregovori sa Rimljanima još nisu počeli, ali je zato potvrdio da za njegovog klijenta postoji interesovanja klubova širom Evrope.

– Nije još bilo konkretnih razgovora. Uvek razgovoramo sa mnogima, ali za sada nije bilo pregovora sa Lacijom. Bili smo u SAD na prijateljskoj utakmici Perua, a pretilo ga je mnogo skauta različitih evropskih klubova. Ne mogu da kažem o kojim klubovima se radi, dolaze iz Nemačke, Portugala i Engleske – rekao je je Gonzales.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter