0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

MILOŠ VESELINOVIĆ: Čeka nas još jedna dobra utakmica dve ekipe koje će igrati plej-of (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.18 u 19:30

Ove nedelje se završava ligaški deo domaćeg šampionata da bi odmah nakon toga otpočeo plej-of.

Svoj poslednji meč u ovoj fazi će Voždovac odigrati u četvrtak od 17 časova.

Rival ekipi sa Dušanovca biće Čukarički, tim koji je takođe obezbedio učešće u plej-ofu te će se u poslednjem kolu boriti za što veći bodovni saldo u tom delu takmičenja. Povodom te utakmice, danas su pred medije stali Miloš Veselinović, šef struke Voždovca, kao i prvotimac Nikola Srećković.

– Mislim da nas čeka vrlo neizvesna i vrlo dobra i kvalitetna utakmica. Sastaju se dva protivnika koja su obezbedila učešće u plej ofu. Drago nam je što je protivnik Čukrički, jer se radi o jednoj stvarno dobroj ekipi. Biće nam pravi reper da vidimo koliko smo uspeli da unapredimo neke elemente u igri od početka prvenstva. Što se tiče igračkog kadra, naša ekipa je kompletna, imamo par sitnih povreda, za koje verujem da će se rešiti do četvrtka. Svi su na broju i konkurišu za sastav. Raspoloženje je odlično, jer smo dve utakmice pobedili, rezultati pokazuju da se nalazimo u dobroj formi. Vrlo dobra igra protiv Niša, zatim jedan pravi takmičarski meč protiv Rada, gde smo pokazali da možemo da igramo na rezultat. Imamo ekipu koja je kadra da pobedi najbolje protivnike. Sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu protiv Čukaričkog i naravno očekujemo dobar rezultat, izjavio je trener Veselinović, da bi se Srećković nadovezao:

– Vrlo brzo smo došli do nove utakmice. Ekipu Čukaričkog poznajemo dobro, radi se o ekipi koja igra lep fudbal i o jednoj veoma organizovanoj ekipi. Ipak, ne razmišljamo preterano o protivniku, mi imamo naš cilj i našu ideju, prate nas i dobri rezultati i ja se u četvrtak nadam pozitivnom rezultatu. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju.

(Izvor: YouTube/Fudbalski klub Voždovac)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter