0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

IVICA KRALJ: Već smo napravili veliki uspeh ali imamo ambicije da izborimo novi

Objavljeno: 03.04.18 u 15:13

Nakon što su u četvrtfinalu Kupa priredili pravu sezaciju i na svom stadionu eliminisali Crvenu zvezdu, žreb za polufinale je fudbalerima Mačve doneo dvoboj sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Ovaj par je privukao manje pažnje javnosti u odnosu na duel Partizana i Čukaričkog, ali sasvim sigurno neće biti ništa manje interesantan. Obe ekipe svakako vide svoju šansu da kroz dvomeč izbore istorisko finle a ujedno i „evropsku vizu“.

Iako smatra da je njegov tim već napravio veliki uspeh, predsednik Mačve Ivica Kralj ističe da njegov tim ima ambiciju da u najmasovnijem takmičenju dogura još dallje.

-I ovako smo napravili veliki uspeh. Ne bih se saglasio da smo dobili lakšeg protivnika, zna se kakva je ekipa Mladost, igrala je kvalifikacije za Ligu Evrope, poslednjih pet, šest godina je jedan od najorganizovanijih klubova u Superligi. Čekaju nas dve kvalitetne utakmice, a kup je takvo takmičenje da imate šansu bez obzira na to o kojem se konkuretu radi. Imamo poštovanje za Lučance, imamo i ambicije, učnićemo sve da napravimo još jedan uspeh- rekao je Ivica Kralj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter