0
Evrokupovi

ALESIO TAKINARDI: Ako Roma ne ‘parkira autobus’ pred golom Barsa će ih ubiti

Objavljeno: 03.04.18 u 15:30

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Alesio Takinardi rekao je da Roma u predstojećoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Barselone „mora da parkira autobus“ pred svojim golom, ako želi da zadrži neke šanse protiv Lionela Mesija i španske ekipe.

Roma igra u sredu od 20.45 na Kamp Nou protiv Barselone, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona i pokušaće da se plasira u polufinale najelitnijeg evropskog takmičenja prvi put od 1984. godine.

Takinardi, koji je osvojio Ligu šampiona sa Juventusom u sezoni 1995-1996, misli da Roma nema šanse protiv Barselone, koja je ove sezone neporažena u Ligi šampiona i španskom prvenstvu.

-Roma nema šanse. Ove sezone Barselona ima verovatno jednu od najboljih ekipa u poslednjih 20 godina. Čak im je i klupa jaka. Mesi ponovo pokazuje neverovatan nivo, a čak i zaustaviti samo njega nije lako. Romi će biti potrebne dve savršene utakmice. Svidelo ti se ili ne, parkiraj autobus. Ako ih napadneš i ostaviš im 50 metara prostora, ubiće te-, rekao je Takinardi, preneo je „Omnisport“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter