0
Domaći fudbal

FOTO: ČUKARIČKI

TEDIĆ NAKON DEBIJA: Osećam se fenomenalno, drago mi je što sam zakoračio na veliku scenu

Objavljeno: 02.04.18 u 14:57

Za vikend je svoj debi u domaćem šampionatu imao mladi fudbaler tima sa Banovog brda.

Reč je o Slobodanu Tediću koji je nakon debija u kupu, zaigrao svoje prve minute i u Superligi.

Član omladinskog tima Čukaričkog je na terenu proveo poslednjih 20 minuta utakmice u ubedljivoj pobedi nad Spartakom, kada je u igri zamenio Ismaila Beka Fofanu.

– Fenomenalno se osećam posle debija u šampionatu. Pogotovo što me je šef ubacio u igru kada se rezultat lomio. Svetsan sam da su ovo moji prvi minutu u Super ligi i jako mi je drago što sam zakoračio na veliku scenu i u novi korak moje karijere. Posebno sam srećan što smo ostvarili pobedu. Igrao sam dosta prijateljskih utakmica za prvi tim, kao i u Kupu, pa mogu da kažem da sam se malo privikao na iskusnije defanzivce u odnosu na moje vršnjake. Privikao sam se na to da su dosta jači u duelu, kazao je Tedić.

U izjavi za klupski sajt je mladi fudbaler otkrio i šta mu je savetovao šef struke Brđana Nenad Lalatović pre ulaska u igru, kojeg će Tedić sasvim sigurno pamtiti kao nekoga ko ga je ‘bacio u vatru’.

– Lalatović mi je pri ulasku samo rekao šta je moj posao na terenu, šta treba da radim. Ispoštovao sam sve što mi je rekao i na kraju meča mi je čestitao. Podsetio bih da sam tek nedavno zvanično priključen prvom timu, trenirao sam sa njima prethodne nedelje i nadam se da ću tu i ostati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter