2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVCI, NAVALITE: Crno-beli obradovali navijače za kraj ligaškog dela Superlige

Objavljeno: 02.04.18 u 15:21

Aktuelni šampion će za kraj ove faze domaće lige dočekati ekipu iz Čačka.

Izabranici Miroslava Đukića će pokušati da nastave dobru seriju u četvrtak.

U četvrtak će Partizan odigrati poslednji meč ove sezone što se ligaškog dela šampionata tiče. U Humsku dolazi ekipa Borca iz Čačka, a Partizan je rešio da časti svoje navijače otvaranjem kapija i besplatnim ulazom.

Jedini preduslov za besplatno gledanje pomenute utakmice jeste da na biletarnici podignete karte koje će se izdavati već od sutra na lokaciji Milutina Milankovića br 1 (Tiketlajn), kao i u sredu od 10 do 18 časova.

Na blagajni stadiona u Humskoj će karte biti samo na dan utakmice, od 10 časova pa sve do početka meča, odnosno 17 časova. Važna napomena je da jedna osoba uz lični dokument na uvid najviše može podići četiri karte.

0
0

2 Komentara

  1. Idi,leci se!!! Ona jucerasnja prijateljska utakmica u Lucanima je bila mnogo zanimljivija…narocito za inspektore UEFA-a!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Шта да гледају?????Пљачку,Срамоту,????Шта има да гледају у лавору???Децо навијајте за најбољи ФК Црвену Звезду!!!!То је понос Србије!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter