5
Domaći fudbal

‘KARMA ŠOU’ U PRVOJ LIGI SRBIJE: Trener Dinama radovanjem provocirao u Varvarinu, Temnić preokrenuo pa mu se rivalski igrač ‘žestoko odužio’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.18 u 17:58

Prva liga Srbije je sve više interesantna za domaće ljubitelje fudbala.

Kako zbog rezultata i ekipa, tako i zbog nekih ne toliko učestalih stvari u ovoj igri.

Jedna od zanimljivijih vesti sinoć ticala se ovog meča, ali se ispostavilo da je to samo prvi deo onoga što se odigralo u Varvarinu. Naime na veoma zanimljivoj konferenciji su treneri imali svojih ‘pet minuta slave’, a jedan od njih dvojice bio je itekako zapažen i na samoj utakmici.

Reč je o šefu struke gostiju, Radmilu Jovanoviću. On je uspeo da isprovocira veći deo domaće publike kao i deo stručnog štaba kada je Dinamo poveo golom Stevanovića. Jovanović se radovao i gestikulirao ka klupi Temnića.

Ali, na njegovu štetu, gosti iz Vranja su izgubili ovu utakmicu. Primili su dva gola, a drugi sa bele tačke. Jedanaesterac je izveo Igor Pavlović i nakon pogotka radovao se na način na koji i Jovanović te mu se odužio.

Radovanje trenera Dinama pogledajte na 0:30 snimka, a radovanje igrača na 2:07:


(Izvor: YouTube/Miroslav Đorđević)

0
0

5 Komentara

  1. Radmilo Jovanović je najobičnija marioneta. Sve konce u Dinamu vuče Dragan Antić Recko, koji je praktično i ovu utakmicu „vodio“ iz lože. Inače, znamo da se domen interesovanja beogradskih „novinara“ svodi na potez između Surčina i Bubanj Potoka, ali kruže (neproverene) glasine da postoji život i van tzv. „glavnog grada“. Barem pokušajte negde da prepišite vest, da bude iole tačna, da se ne vidi baš iz aviona da izmišljate i pišete napamet.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije Radmilo,nego KRadmilo.U svakom klubu gde je radio Hajduk,Radnicki,Temnic,krao je sampone i opremu,nikada nije sastavljao tim jer je sluzio samo za licencu…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter