0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Dan koji gosti neće pamtiti po dobrom

Objavljeno: 02.04.18 u 10:15

Uzbuđenja za vikend bilo je širom Evrope, a danas sledi stavljanje tačke na redovno kolo i podvlačenje crte pred nastupajuće izazove. Mi smo izabrali sledeće mečeve po kvotama kladionice „MaxBet„.

HETAFE – BETIS GG (1.90)

Sudar dva tima koja su spokojna pred rasplet sezone u Španiji bez rezultatskog imperativa trebalo bi da donese dobru predstavu u predgrađu Madrida sa golovima na obe strane.

VAKER – NEUŠTAT 1 (1.80)

Derbi poslastica u kojoj domaćin ima priliku da pobegne prvom pratiocu sa pobedom na deset bodova prednosti, a da onda polako stave na hlađenje šampanjac za proslavu povratka u elitni rang Austrije.

BRIŽ – GENK 1 (1.65)

Belgijanci imaju isti sistem takmičenja kao kod nas, a pred start plej-ofa lideru je umanjena prednost, tako da domaćin još ima posla do cilja, a očekuje se pun pogodak.

GABALA – SUGMAJIT 1 (1.65)

Čeka se samo konacan rasplet pošto je Karabag na korak od osvajanja titule, a domaćin hoće da overi drugo mesto, pa ima imperativ pobede.

Ukupna kvota na tiketu po kladionici „MaxBet“ je 9.31.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter