0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Derbi se ipak ne igra u sredu, evo koji je novi termin…

Objavljeno: 02.04.18 u 14:12

Novi 157. večiti derbi trebalo je da se odigra u sredu od 18 časova, ali će po svemu sudeći doći do novog pomeranja.

Prvo kolo plej-ofa Superlige Srbije trebalo je prvobitno da se odigra 7. i 8. aprila, ali je po tradiciji pomereno zbog najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. Novi termini bili su 10. i 11. april, a večiti 157. derbi trebalo je da se odigra u sredu sa početkom u 18 časova.

Ipak, kako HotSport ekskluzivno saznaje, derbi između Crvene zvezde i Partizana neće biti odigran u sredu, već tri dana kasnije u subotu. Kako nezvanično saznajemo do pomeranja će doći zbog obaveza našeg najboljeg arbitra Milorada Mažića u Evropi, a upravo je sudiji iz Vrbasa trebalo da bude nemanjen možda i odlučujući meč u Superligi Srbije. Termin bi bio najverovatnije isti, od 18.30 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Sada se čeka potvrda iz Zajednice Super lige Srbije, a to znači da se celo kolo pomera za sedam dana, to jest da bi se ubacilo novo vanredno kolo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter