1
Domaći fudbal

ATACANTE CUP 2018: OFK ubedljv protiv Čelsija iz Hong Konga

Objavljeno: 02.04.18 u 20:21

Prvi dan drugog po redu Atacante kupa 2018 je završen, odigrane su tri utakmice, na otvaranju turnira, odmerile su snage ekipe Čelsija iz Hong Konga i OFK Beograda.

Nakon uvodnih minuta povela je ekipa Čelsija HK prelepim golom iz slobodnog udarca, da bi u narednim minutima ekipa OFK Beograda izjednačila do kraja poluvremena. Tokom drugog poluvremena ‘romantičari’ su preuzeli inicijativu i iz minuta u minut povećavali prednost do konačnih 7:1.

Drugi meč je odigran između ekipa Zemun i Rad i u ovom susretu ekipa Rada je bila raspoloženija i slavila sa 4:0.

Treći i završni meč prvog dana je bio između ekipa FK 011 i Čukaričkog. Nakon poluvremena ekipa 011 je imala prednost od jednog gola i na odmor su otisli sa rezultatom 2:1, da bi u nastavku ekipa Čukaričkog došla do izjednačenja i konačnih 2:2.

Publika na stadionu FK Rakovica je imala šta da vidi, kako od naših gostiju iz Hong Konga, tako i od domaćih superligaških ekipa .Sijaset lepih akcija , poteza i golova moglo se videti tokom prvog dana.

Sutra je nastavak turnira utakmicama koje pocinju od 11 časova kada drugi dan turnira otvaraju Atacante Rakovica i Crvena zvezda.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter