1
Evropske lige

FOTO: Twitter / The Sportsman

OVAJ ALBUM ĆE BITI POSEBAN: Velika greška ‘Paninija’ na sličici Roberta Firmina! (FOTO)

Objavljeno: 01.04.18 u 19:24

U budućnosti, nakon mnogo godina, oni koji budu sakupili ceo album za Svetsko prvenstvo u Rusiji će sa razlogom moći da kažu da je po nečemu poseban.

Kompanija ‘Panini’ decenijama unazad proizvodi albume i sličice sa evropskih i svetskih prvenstava i, slobodno se može reći, da je svaki od njih poseban na svoj način.

Međutim, album ‘Rusija 2018’ će biti specifičan po jednoj bitnoj razlici, jer će se pamtiti kao jedini u istoriji u kom se nalazi greška, i to ne mala.

Naime, kolekcionari su već u prvim danima sakupljanja sličica našli veliki propust proizvođača na sličici Roberta Firmina, reprezentativca Brazila.

Ispod njegove slike stoji ime kluba, Liverpul, a zatim u zagradi stoji da je taj tim iz Brazila, umesto, kao što svi znamo, iz Engleske.

To je odmah naišlo na negativne komentare, pa je kompanija ‘Panini’ ubrzo obaveštena o tome, ali već kasno, jer se kesice sa sličicama već prodaju uveliko u celom svetu.

Kada je reč o sličicama, njihova cena je takođe razlog za gnev kolekcionara, budući da se u Srbiji kesica prodaje po ceni od 80 dinara.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter