4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE NEBOJŠA ČOVIĆ: Predsednik Zvezde imao poruku za navijače crveno-belih!

Objavljeno: 01.04.18 u 14:04

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović poslao je poruku navijačima preko zvaničnog sajta kluba.

Povod za obraćanje jeste predstojeći polufinalni meč ABA lige koji Zvezda igra protiv Mornara u dvorani „Aleksandar Nikolić„.

Reči Nebojše Čovića prenosimo bez izmena i u celosti:

– Ovo je izuzetno važan trenutak za klub, ali je mnogo važnije da ovaj trenutak prepoznaju naši navijači i svi oni kojima je crveno-bela boja pri srcu. Posle skoro odigranih 60 takmičarskih utakmica u ovoj sezoni, svega što smo prošli, podsetiću na jul mesec prošle godine.

Tada smo na zvaničnom otvaranju ove sezone, sa novim stručnim štabom, novim timom, jasno i glasno najavili mnogo toga što može da se događa oko kluba. Neka dešavanja tokom ovih 6 meseci, govore i da smo bili u pravu. Tu mislim na dešavanja na terenu, ali i oko njega, gde se mnogo toga što smo uradili nipodaštava.

Uspeh i za naše prilike, stabilan rad kluba se nazivaju neuspehom, promocija mladih igrača i trenera nelogičnim i riskantnim potezom, jedan poraz katastrofom, a naše reakcije na brojna spletkarenja i pokušaje da nas destabilizuju, nekakvim izmišljanjem „teorija zavere“.

Mi se ne sakrivamo iza nejasnih ciljeva i rečenica – jasno i glasno smo naveli da je prvi i osnovni cilj osvajanje ABA lige, jer bi time i klub nastavio da raste u smeru koji smo zacrtali. Zato smo i spremni da izdržimo sve udare koji možda slede, ali ćemo sve to lakše izneti zajedno sa našim navijačima. I zato pozivam sve da dođu u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ u ponedeljak i pruže nam podršku koja će pomoći timu da se plasira u finale.

Mi smo se i pored svih problema izborili za prvo mesto i prednost domaćeg terena u ABA ligi, zato sada taj domaći teren treba i da iskoristimo!,rekao je predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović.

Susret je zakazan za 21 čas, kapije „Pionira“ biće otvorene od 19 časova, a ulaz slobodan za sve koji žele da isprate ovaj meč.

0
0

4 Komentara

  1. Cet.fin. sa CSKA….opet puno obolio,a ne deveto mj.To je kao ono gdje ste vi do 90 -ih i prisilnih,drzavnih,monstruoznih 2000 god.Premlacivanje,lupanje,trojke iz auta,otimanje igraca….klepke sudijama….i patoloska zelja za stvaranje Makabizana…..eeeee nije moglo purgeri,a tek nece moci sad kad se najvise nadate sad ce da najvise boli..hihihihihihihihihihih…Uzivam u vasem BOLU!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma doktore svaka ti je zlatna,a ovi obeljeli pod hitno uzeti antibiotike……,a oni su rezistentni na bilo koju th. ubilo ih sa svih strana…hahahah…a tek ce…da ih bije.Lagano ih unistavamo kao dezert,a nadaju se e tu je draz…purgeri

    0
    0
    Odgovori
  3. …od mogucih 12, bar 9-10 kosarkasa su im stranci, toliko o prvoj petorci, izmenama i ‘pametnoj politici’ kk mutanta..uz najveci „USPEH“ u „ISTORIJI“ ta 2-3 (3u1) kk, koji je 9 ‘mesto’ p’acenicke el..TACKA i na PANTERRRE !!! ………NA PANTERRU „OOOODLICNO“ SIJA PETOKRAKKKA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter