0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Tih 12 bodova nije 12 bodova! MILOVANOVIĆ: Opasno je otvoriti se protiv Zvezde!

Objavljeno: 01.04.18 u 20:05

Crvena zvezda je slavila u Lučanima 5:2 protiv Mladosti i dok je Vladan Milojević bio zadovoljan, Neško Milovanović je ostao zabrinut.

Trener crveno-belih je posle meča pohvalio svoje momke, ali i protivnika. Takođe, čestitao je Mladosti na izgrađenoj infrastrukturi i dobrom radu.

– Rezultat ne oslikava odnos snaga na terenu, mislim da je previsok i desio se u par minuta. Želeli smo dva gola razlike, da držimo mirno. Imali smo elemenata dobre igre, ali i padova koji nas uslovljavaju da radimo. Prijatno sam iznenađen koliko je lepih stvari urađeno u Lučanima i čestitam im na tome. Lep ambijent, mnogo golova, publika je uživala. Čestitam mojim igračima, čestitam i Mladosti. Okrećemo se narednom protivniku – rekao je Milojević i osvrnuo se na bodovnu razliku.

– Tih 12 bodova nije 12 bodova, ali šta je, tu je. Ne treba da gledamo na to već da se koncentrišemo na svoju igru. Očekujem mnogo igrača da se vrati jer je bilo problematično da sastavimo 18 njih za protokol. U plej-ofu nas čeka sedam teških utakmica. Sistem je takav i ne možemo ništa da promenimo.

Sa druge strane Neško Milovanović je istakao da je pobeda Crvene zvezde bila veća od zaslužene.

– Rezultat je malo previsok u odnosu na dešavanja na terenu, ali šta da radimo, pišu i pamte se samo golovi. Mislim da smo dobro parirali Zvezdi u većem delu utakmice. Kod 3:2 smo situaciju kada je Nemanja Supić praktično bio savladan. Teško je kada gubite od Zvezde i kada vam rano daju gol. Moraš da izađeš, da se otvoriš i daš prostor brzim igračima Zvezde. To nas je malo koštalo na kraju utakmice – rekao je Milovanović.

On je potom dodao da ga brinu povrede dvostrukog strelca Pavlovića i golmana Krznarića.

– Predrag Pavlović je izašao zbog bolova, tražio je i Nemanja Krznarić, dok Lazar Jovanović još nije spreman. Najviše me brinu kartoni. Ne potenciram da je sudija kriv, ali su mi igrači veoma naivno dobili kartone i desetkovani smo za sledeću utakmicu – zaključio je Milovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter