0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Partizan nastavlja trku za Zvezdom u Bačkoj, derbi dana je u Torinu

Objavljeno: 31.03.18 u 08:50

Vraćamo se klupskom fudbalu, tako da nas ove subote očekuje izuzetno bogat sportski program, pre svega kada se radi o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Ipak je fudbal najpopularniji sport, a u domaćim okvirima nastavlja se trka za mesta u plej-ofu, kao i šampionsku krunu. Branilac titule Partizan danas će igrati na vrlo nezgodnom gostovanju ekipi Bačke, gde je Zvezda već prosula bodove.

Crno-beli to sebi ne smeju da priušte, a hoćemo li videti novi trijumf aktuelnog šampiona ili novi kiks saznaćemo uz prenos na četvrtom kanalu TV ArenaSport koji počinje u 15:30h.

Ovaj vikend je označen kao jedan od bogatijih kada se radi o derbijima, a danas svakako najveći biće u Torinu između Juventusa i Milana. Dva velika rivala sastaće se od 20:45h u 30. kolu Serije A uz prenos na prvom programu TV ArenaSport.

Na SportKlubu ćemo gledati englesku Premijer ligu i špansku Primeru. Atletiko Madrid dočekuje Seltu (SK 2, 16:15h), Real Madrid gostuje Las Palmasu (SK 1, 18:30h), a Barselona ide na noge Sevilji od 20:45h takođe na prvom kanalu SportKluba.

Na ‘ostrvu’ će program početi od 13:30h na SportKlubu 1 kada Kristal Palas čeka zahuktali Liverpul. Od 16h na istom programu Vest Hem dočekuje Sautempton, a od 18:30h na SK 3 Everton čeka aktuelnog lidera i verovatno novog šampiona, ekipu Mančester sitija.

Biće tu i košarke, tenisa… Evo kompletne sportske TV ponude za subotu, 31. mart:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter