3
Domaći fudbal

PREKID U PALANCI: Domaći igrači morali da beže na svom stadionu, pristalice Partizana gađaju pirotehnikom (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.18 u 15:52

Od samog starta duela Bačke i Partizana deo gostujućih navijača pirotehničkim sredstivam ometa tok utakmice.

Nemiri na stadionu ‘Slavko Maletin Vava’ obeležili su sam početak meča.

U 12. minutu je Petar Piper morao da prekine duel 29. runde Superlige između Bačke i Partizana kada je trener domaćih, Zvezdan Milošević, povukao rezervne igrače sa klupe usled ubacivanja nekoliko topovskih udara i petarda u blizini klupe Bačke.

Potom su u centru pažnje bili oni ‘najoštriji’ navijači Partiana koji nisu teli tek tako lako da se smire, te je krenulo sa drmanjem ograda i sličnim stvarima, da bi kapiten, Miroslav Vulićević, morao da ode do tribina i zamoli ih da se smire.

(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

3 Komentara

  1. Sramota.jedan covek blizak upravi partizana u svojoj emisiji poziva na mobilisanje navijaca.posledica njegove nekontrolisane mrznje prema objektivno vecem i uspesnijem klubu dovodi do ovakvih dogadjaja i nemilih scena.mi navijaci treba da uzivamo u fudbalu.ne da se mrzimo.iako bi neko u nekoj novoj tragicnoj situaciji nasao opravdanje za svoje postupke.ne padajte u vatru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter