0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Izbor je baš širok, probaćemo sa Liverpulom, Barsom, Juventusom…

Objavljeno: 31.03.18 u 12:22

Vratio nam se bogat izbor evropskih utakmica, ulazi se u finiš nacionalnih šampionata, a mi smo i ovog puta izabrali utakmice po kvotama kladionice ‘MaxBet‘.

KRISTAL PALAS – LIVERPUL 2&G2+ (1,70)

Ako vam je kvota na pobedu Liverpula mala (1,50), probajte sa kombinacijom trijumfa sa dva data gola, jer to ne bi trebalo da predstavlja problem za Salaha, Firmina i drugove. Ekipa za koju igra Luka Milivojević ima kvalitet na svom stadionu, ali on ne bi trebalo da dođe do izražaja protiv zahuktalog tima Jirgena Klopa.

ZVOLE – SPARTA R. 1 (1,85)

Cvole je tim koji je u prvom delu šampionata ozbiljno pretio i PSV-u i Ajaksu da im ugrozi makar prva dva mesta, ali je posustao u nastavku. Ipak, i u tom padu ima snage i moći da na svom terenu savlada Spartu iz Roterdama.

SEVILJA – BARSELONA 2 (1,80)

Barselona želi da što pre reši pitanje šampiona u Primeri i maksimalno se posveti Ligi šampiona, kao što su to učinili Bajern u Nemačkoj i Mančester siti u Engleskoj. Zato Sevilja ne bi trebalo da predstavlja nepremostivu prepreku za Mesija i kompaniju.

JUVENTUS – MILAN 1 (1,65)

Juventus, pak, nema toliku zalihu kao lideri u ostalim šampionatima ‘liga petica’. Samo je na dva boda ispred Napolija, kiks pre dve nedelje protiv SPAL-a više ne sme da se ponovi i zato je Juventus apsolutni favorit večeras, bez obzira što se radi o derbiju protiv Milana koji gađa mesto u Ligi šampiona.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet‘ je 9,34.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter