1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Štoper Zvezde se povredio, možda propušta Lučane, ali uveliko planira odlazak!

Objavljeno: 31.03.18 u 10:14

Prvoligaš šalje izvidnicu da se još jednom uveri u kvalitete igrača koji je prošao školu Avra i Rena, a nastupao je za Nant.

Šanse su minimalne da Damijan Le Talek (27) ostane u Crvenoj zvezdi i naredne sezone, a postoje realne šanse da se vrati na scenu u Francusku. To je i želja defanzivca koji ima jednu od najboljih sezona u crveno-belom dresu i kako saznaje HotSport pored nekoliko klubova iz Evrope stasiti štoper je na meti Monpeljea.

Izvidnica dolazi na derbi 10. aprila sa zadatkom da isprati učinak Le Taleka, koji je prošao skolu Avra i Rena. Kasnije je nastupao za Nant i na velika vrata otišao kao super talenat u Dortmund.

Tamo se nije snašao, pa ga je put odveo na istok prvo u Hoverlu (Ukrajina) i kasnije Mordoviju (Rusija). Pre dve i po godine stigao je u Crvenu zvezdu na insistiranje tadašnjeg trenera Miodraga Grofa Bozovića.

FOTO: STARSPORT

Vrhunski profesionalac je odradio i radi pošteno svoj posao do kraja sezone sa ciljem da se sa drugom titulom i upisanih 100 mečeva za crveno-bele (upisao 96 nastupa) okonča uspešnu sezonu.

Povratak kući je cilj, ali možda stigne i ponuda koja se ne odbija iz druge zemlje na leto…

Inače, Le Taleka muči rame i najverovatnije će preskočiti sutrašnje gostovanje Zvezde u Lučanima protiv Mladosti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter