1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI OFANZIVNI: Đukić u napad stavio Tavambu i Ožegovića, Mančester će od starta imati šta da gleda (SASTAVI)

Objavljeno: 31.03.18 u 14:46

U okviru 29. kola domaćeg šampionata se danas sastaju Bačka i Partizan.

Prvi meč ova dva rivala u sezoni pripao je aktuelnom prvaku koji je kod kuće slavio sa 3:1.

Crno-beli će od samog starta ići na pobedu, sasvim sigurno. To je potvrđeno i startnom postavom Miroslava Đukića koja će Bačku napasti sa dva napadača. Najistureniji biće Ognjen Ožegović i Leandre Tavamba.

Ono što će se sasvim sigurno dopasti navijačima jesu omladinci koji sve veću minutažu dobijaju u ovoj sezoni. U veznom redu igraće Đerlek, dok će Svetozar Marković biti startni štoper uprkos tome što je Milan Mitrović zalečio povredu. Na delu ćemo videti kako će Marković ‘izneti’ pisanja engleskih medija o interesovanju Mančester Junajteda za njega.

OFK BAČKA – PARTIZAN, 15.30

Bačka Palanka
Stadion: „Slavko Maletin Vava“
Sudija: Petar Piper

OFK BAČKA: Jevrić – Dimitrijević, Ilić, Bjeloš, Varga – F. Bajić, Đorić – Švonja, Mićić, Luković – Jovanović. Trener: Zvezdan Milošević.

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Marković, N. G. Miletić – Zdjelar, Pantić, Đerlek, Janković – Tavamba, Ožegović. Trener: Miroslav Đukić.

0
0

1 Komentara

  1. Пипер то од почетка ради како треба!!!Одмах пенал,да случајно не би ризик постајао да партизан не узме три бода!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter