1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SRBIN IZAZVAO HAOS: Izgubio traku u Zvezdi, postao heroj navijača – a sada žestoko kažnjen zbog napada u ‘grupnom četu’ (FOTO)

Objavljeno: 30.03.18 u 23:53

Netipična situacija u grupnom četu poznate evropske ekipe, a glavni akter bio je sprski internacionalac.

Fudbaler koji je po drugi put u svojoj karijeri ostao bez kapitenske trake.

Istorija se ponavlja kada je reč o nekadašnjem kapitenu Crvene zvezde, Milanu Vilotiću. Bivši štoper Zvezde je izgubio kapitensku traku tokom igranja u Ljutice Bogdana, a isto mu se desilo i ove zime u dresu Grashopersa. Murat Jakin je njegova zaduženja prebacio na Marka Bašića, a sada je imao i novi plan vezano za Vilotića.

Švajcarac turskog porekla je želeo da Srbina prebaci u omladinski tim švajcarskog kluba, a kada je to saznao Vilotić, usledila je netipična reakcija. U grupnom četu na aplikaciji ‘Vocap’ namenjenoj za igrače Grashopersa, Srbin je napisao:

– Dragi Jakine verovao sam da ćeš imati malo više hrabrosti i saopštiti mi svoju odluku u lice. Ali vi ste još jednom pokazali da su vaše veštine kao trenera vrlo problematične i da su pod znakom pitanja. Vi ste uništili timskih duh koji nas je krasio vašim igricama. Pokazao sam da sam profesionalac i da sam spreman da se borim za tim. Gospodine Jakine ako želite da vas igrači poštuju, morate da i vi poštujete njih. Igračima želim da se izvinim što su ovo čitali, ali nisam imao drugog načina da kažem šta mislim, jer trener ne želi da razgovara sa mnom. Znam da je ekipa u teškoj situaciji. Verujem da će protiv Tuna igrati kao da im život zavisi od toga i da će pobediti, napisao je Vilotić.

Vilotić je potom prekomandovan u omladinski pogon i navodno je klub predočio da neće produžiti ugovor na leto te je slobodan u odabiru nove sredine.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter