1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVRATAK NIŠKOG REPREZENTATIVCA: Dobre igre na Čairu recept za poziv u seniorsku reprezentaciju

Objavljeno: 30.03.18 u 22:39

U završnici ovogodišnjeg prvenstva Radnički će moći da računa na pomoć talentovanog veziste i mladog reprezentativca Makedonije Petra Krstića koji se nakon godinu dana pauze zbog povrede vratio na teren.

Iako ga je duga pauza odvojila od terena, Petar Krstić jedva čeka svoj povratak na Čair, a očekuje se njegov povratak već u plej-ofu.

– Dugo sam odsustovao sa terena, skoro godinu dana. U nezgovnom momentu zadesila me je povreda kolena, ali mi je drago što me klub nije zaboravio. Sportski direktor Marko Jovanović i uprava su svakodnevno bili u kontaktu sa mnom i uvek u bili spremni da mi ponude svaku potrebnu pomoć, kaže on za Hotsport.

Selektor u21 selekcije Makedonije Blagoje Milevski Krstića je pozvao početkom marta na selektivno testiranje, a Krstić je dobio priliku da se nametne selektoru u utakmici mlade reprezentacije i Rabotničkog odigravši 45. minuta.

– Živim za fudbal, jedva sam čekao da se vratim. Očekujem da budem na onom nivou na kome sam bio pre povrede i ponovo se izborim za status startera kako bih nastavio da dobijam pozive u reprezentaciju. Radnički ima dobar tim, pun prekaljenih igrača i veliko je zadovoljstvo učiti od njih, rekao je Krstić za Hotsport.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo Krstiću, diko naša! Ti si još jedan primer Srba bez nacionalne svesti, kojima je sve jedno gde igraju, samo je važno da je to reprezentacija, a nije bitno što je u pitanju zemlja u kojoj Srbi nemaju nikakva prava, i gde ih na najbrutalniji način asimiliraju! Osim tebe, za U-21 reprezentaciju Makedoniju, takođe anti-srpsku državu, igra i Amanović, igrač Javora. I Makedonija kao i C.Gora je priznala Kosovo i dala saglasnost za prijem Kosova u UNESKO. Šest Srba iz Srbije igraju za C.Goru! Sledeći je korak da neki od srpskih igrača zaigra za reprezentacije Hrvatske, Kosova ili Albanije! Živelo bratstvom i jedinstvo, naših naroda i narodnosti! I posle Tita-Tto! Neko, ko je sa niskim stepenom nacionalne svesti, će reći da ne treba mešati sport i politiku, što nema blage veze s realnošću, jer sve u životu je politika, a to je najbolje osetio stradalni srpski narod, u XX veku!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter