1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI ĆE PAMTITI NJEGOV TOP U NOZI: Bivši igrač Partizana završio karijeru! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.18 u 14:42

Pokušao je, ali nije išlo i levonogi bombarder Simon Vukčević odlučio je da ‘okači kopačke o klin’.

Vukčević je pre nekoliko meseci stigao u Podgoricu da pokuša da u ekipi Budućnosti oživi svoju karijeru, i imao je veru da će tako i biti, iako je dao izjavu u kojoj je nagovestio kraj karijere.

Međutim, sada je definitivno jasno da ga je telo izdalo i da ne može da bude ‘onaj stari’, pa je trener crnogorskog šampiona Vladimir Vermezović danas izjavio da je to njegov kraj karijere.

Simon je odlučio da više ne igra fudbal. Nije mogao da dođe do nivoa na kome je bio nekad. Hvala predsjedniku i upravi kluba, jer su uradili sve da ga ubijede da pokuša da se vrati. Na kraju je, međutim, to bio prevelik zalogaj za Simona – rekao je Vermezović na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Koma.

Još kao 13-godišnji dečak stigao je u Humsku, a za prvi tim Partizana debitovao je sa svega 17 godina. Odigrao je nekoliko velikih evropskih utakmica i davao lepe golove poput onog u pobedi nad Egaleom u sezoni 2004/2005 kada je ‘parni valjak’ upravo sa Vermezovićem na klupi, a Vukčevićem sa ‘jedinicom’ na leđima ostvario najveći evropski uspeh.

(Izvor: youtube / Classic Football TV)

Kasnije je prešao u ruski Saturn, pa Sporting iz Lisabona, da bi kasnije igrao za Blekburn, Karpate, Vojvodinu, Levadiakos, Paralimni i Čaves.

Odigrao je pet utakmica za selekciju Srbije i Crne Gore, dok je samo za ‘sokolove’ nakon razlaza dve države nastupio 45 puta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter