3
Evropske lige

‘EKSPLOZIJA’: Juventus prodao Dibalu, 150 miliona evra i bivši igrač Partizana!

Objavljeno: 30.03.18 u 12:30

Vodeća fudbalska vest ovog jutra je navodni transfer Paula Dibale iz Juventusa za neverovatnu cifru od 150 miliona evra.

Kada se govori o ovolikom novcu odmah se pomisli da je reč o PSŽ-u, Realu, Barseloni ili Mančester sitiju, ali… Reč je o Atletiko Madridu. ‘Jorgandžije’ na sve načine žele da dovedu Argentinca, a po vestima iz Španije posao je završen.

Atletiko će Juventusu uplatiti 150 miliona evra, a cifra bi mogla da bude i manja, jer ‘stara dama’ želi u svojim redovima defanzivca Stefana Savića. Dibala bi u Atletiku zarađivao između devet i deset miliona evra.

Odakle Atletiku novac? Odgovor je prost. Deo bi verovatno dala kineska kompanija ‘Vanda’ koja je učestvovala u izgradnji novog stadiona ‘jorgandžija’, a deo od transfera Antoana Grizmana. Naime, kada se pojavila mogućnost da Dibala pređe u Atletiko, postalo je sasvim jasno da će Francuz iz Madrida. I tu se spekuliše da je Antoan Grizman završio posao sa Barselonom vredan 100 miliona evra.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter