13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Francuzi snimali igrača Partizana, očekuje se konkretna ponuda

Objavljeno: 30.03.18 u 10:07

‘Izvidnica’ je gledala učinak veziste u dresu Crne Gore protiv Turske, a želja je da postignu dogovor sa čelnicima iz Humske.

Prvo overa opstanka, pa novi pokušaj Francuza da kupe igrača Partizana. Krajem januara Amijen je hteo za oko dva miliona evra da kupi Marka Jankovića (pola novca ide Olimpijakosu), ali se transfer nije realizovao. Kako saznaje HotSport, prvoligaš nije odustao od misije i slali su izvudnicu u Podgoricu. Zadovoljni su učinkom veziste u duelu protiv Turske i pokušaće na kraju sezone da postignu dogovor sa čelnicima kluba iz Humske.

Zimus je bila aktuelna Atalanta i posao nije okončan pošto tim iz Bergama nije imao mesta za stranca izvan EU, a pojedini timovi iz Turske i Nemačke se polako raspituju za Marka Jankovića i najavljuju slanje skauta na derbi 10. aprila.

Ipak, pre okrsaja večitih rivala predstoje dva kola i Partizan sutra od 15.30 gostuje Bačkoj.

0
0

13 Komentara

  1. Treba ga prodati…
    … darko… covece, rekao sam ti da moras u institucije koje se bave tvojim problemima, mada nije lose i ovde imati dvorsku ludu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Боље да сниме једну утакмицу партизана у српском првенству.Да пошаљу то уефи да види уефа под којим условима играју други тимови…Да морају да трпе крађу од стране једног тима…Да морају да гледају 90 % пријатељских утакмица са партизаном…Докле више!!!Живела Србија!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • ЕХ СТА БИХ ЈА ДАО ДА САМ ДОВОЉНО ДОБАР ДА ПОСТАНЕМ НАВИЈАЧ ИНСТИТУЦИЈЕ!
      ПССССССССССССССССТ НИ РЕЧ НИКОМ О ТОМЕ!

      0
      0
      Odgovori
    • МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУсака!

      0
      0
      Odgovori
    • Vi cigani samo kukate. Čim ne namestite prospete bodove i onda vam Partizan kriv. Za vašu dijagnozu postoji ime a to je paranoja.

      0
      0
      Odgovori
    • Pa taman kad igrate protiv nas,da vide k ill koliko ta jedna ekipa krade,u crveno belim dresovima je ta ekipa

      0
      0
      Odgovori
    • Da da, potpuno si u pravu. Hvala Vam sto u zadnjih 6 derbija i vi igrate sklanjalice i omogucavate da ta slika bude kompletna! Mozda bi i mi mogli da se uvrstimo u postene gde ste i vi, da je i nama sviran onakav penal u ns Ili priznat gol protiv napretka Iz ofsajda u bgd, il da je ponisten gol u palanci u kupu. Medjutim, ovakvi odrazi postenja samo u poslednjih mesec dana, nama lopovima nisu svojstveni i zaista treba da se stidimo i saljemo kasete uefi, pogotovo sa derbija i to onog gde je dostignut vrh postenja u vidu sudije obradovica. Sudije koji je i danas za Lucane odredjen jer se neki sopstvene senke plase pa zarad ocuvanja postenja i obraza dobijaju obradovica za delioca „pravde“ , coveka koji skrnavi cak I utakmice mladjih kategorija! Posteno!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter