1
Košarka

IPAK NIJE BEZAZLENO: Hoćemo li Miloša Teodosića gledati još ove sezone?

Objavljeno: 29.03.18 u 09:33

U noći između utorka i srede je srpski plejmejker protiv Memfisa obnovio povredu stopala.

Reč je o povredi zbog koje je ove sezone već pravio pauze.

Kapiten reprezentacije Srbije ima veliki uticaj na igru Los Anđeles Klipersa, a to najbolje pokazuje skor ekipe. Bez Miloša Klipersi imaju 12-17 odnos pobeda i poraza, a sa: 29-17. Međutim, ono čemu se Dok Rivers juče nadao, nije se obistinilo. Srbin je propustio duel koji je tim iz Los Anđelesa igrao noćas, a prema pisanju američkih medija, to je samo jedan u nizu.

Kako ‘CBS’ javlja, u Klipersima nisu optimistični nakon prvih pregleda stopala koje će ponovo biti ispitano u petak kada bi trebalo definitivno da se sazna kada se Teodosić vraća na parket.

Međutim, prema prvim saznanjima, postoje velike šanse da će nekadašnji plejmejker CSKA propustiti preostalih sedam utakmica Los Anđeles Klipersa pred kraj ligaškog dela NBA. Kako su Klipersi trenutno deveti u svojoj konferenciji, to bi moglo da znači i kraj sezone za Srbina ukoliko ekipa Doka Riversa u poslednjih nekoliko mečeva ne obezbedi plej-of.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter