5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FS SRBIJE ‘ZAROBIO’ NOVAC: Partizanu ‘visi’ Evropa sledeće sezone?

Objavljeno: 29.03.18 u 17:50

Fudbalski klub Partizan ponovo muči istu brigu kao pre 12 meseci, a ona se zove evro-licenca.

Do 31. marta moraju se izmiriti sva dugovanja i obaveze kako bi se u UEFA dobila evro-licenca. Dok je Crvena zvezda taj problem rešila prodajom Ričmonda Boaćija, Partizan je u velikim problemima.

Naime, kako prenosi Telegraf, UEFA je Partizanu uplatila poslednju tranšu novca zarađenog od igrana u Ligi Evrope, ali je ona ostala na računu FS Srbije. Crno-beli su u prošlosti imali izvesna dugovanja prema krovnoj organizaciji našeg fudbala, a kako se sredstva od evropskih nagrada klubovima isplaćuju upravo preko FSS, dug je naprosto došao na naplatu i ostavio klub iz Humske u problemu.

U Partizanu su se sada okrenuli planu ‘B’, da dugove vrate uz pomoć generalnog sponzora MTS. Tačnije da MTS nešto ranije uplati novac zagarantovan po slovu sklopljenog ugovora.

0
0

5 Komentara

  1. Koji Vucko? Aaa jet to onaj sto otima od naroda da bi vi opstajali i mogli da placate sudijsku, disciplinsku savez i ostale fudbalske organizacije. Pravo da ti kazem ne verujem , ali iz tvojih usta u bozije usi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Све ће то вучко позлатити…мезимче државе неће бити ускраћено за евро квалификације.

    0
    0
    Odgovori
    • Zanimljovo da je FSS uzeo Partizanove pare, a ti pričaš kako će osvjedočeni Ciganin d aplati za Partizan. I danas je misterija kako je klub sa 53 miliona duga igrao u bilo kom takmičenju i kako je klub sa 84 reprrograma ipreživio. To je vječita misterija, a još veća kako je klub fantomski za godinu prepolovio dug od 53 miliona ako ako je po riječima generalnog direktora u toj godini prihodovao velikih 13.9 miliona.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter