1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FIFA: Sudije iz 46 zemalja na Mondijalu, trojica iz Srbije…

Objavljeno: 29.03.18 u 16:03

Svetska kuća fudbala objavila je spisak svih sudija za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje će se održati u junu i julu.

Mondijal u Rusiji sudiće 36 glavnih arbitara i 63 pomoćnika iz 46 zemalja sveta. Srbija će imati tri predstavnika, glanog sudiju Milorada Mažića kao i pomoćnike Dalibora Đurđevića i Milovana Ristića. Za razliku od Svetskog prvenstva u Brazilu, to je za jednog predstavnika više.

FIFA je saopštila da su sudije birane „na osnovu njihovih ličnosti i njihovom kvalitetnom shvatanju fudbala, tako što će moći da čitaju igru i taktičke pristupe timova u svakoj utakmici“.

Svetsko prvenstvo održaće se od 14. juna do 15. jula u devet gradova u Rusiji, a učestvovaće 32 reprezentacije, uključujući i selekciju Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Svitlica, nećeš znati ni kuda si pošao ni od kuda si došao. Na Ivančevićevoj strani nećeš moći dalje od centra, a protivnik će visiti u ofsajdu. Direktor sudske policije je još gori. Docić je jučer bio u Dubici klanjao je i ljubio ruke. Trenutno od Docića nema lakšeg za opodmititi. Sva trojica su stare podmitljive mrcine. Iza njih stoji sudijska mafija. To je zlo fudbala. Nećeš znati ni kuda si pošao ni od kuda si došeo sve je ukovano u Dubici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter