0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

‘SVI KAO JEDAN’: Fudbaleri Radničkog iz Niša pokazali humanost – bravo! (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.18 u 17:30

Fudbaleri, stručni štab i navijači Radničkog iz Niša još jednom su pokazali svoju veličinu.

U okviru akcije simbolično nazvane „Svi kao jedan“ oni su danas prikupljali pomoć za korisnike ustanove Mara.

Na stadionu Čair danas je u popodnevnim časovima organizovano prikupljanje pomoći za ustanovu socijalne zaštite „Mara“. Svoj doprinos su,pored brojnih građana, dali i fudbaleri i stručni štab.

Sugrađani koji su se odazvali današnjoj akciji doneli su pune kese garderobe za osobe svih uzrasta, potom nešto od prehrambenih i osnovnih životnih namirnica a prikupljena su i novčana sredstva od strane fudbalera.

Trener Nišlija Dragan Antić okupljenim novinarima rekao je da je veličina kluba u tome šta čini van terena, a ne samo u onome šta čini na terenu.

– Takva pomoć uvek je potrebna, Radnički je jedan od najvećih klubova i ovakve stvari doprinose i klubu i deci, kratak je bio Dragan Antić.

Igrači su ovom prilikom dočekali sve one koji su danas došli na Čair kako bi se priključili pomoći, pa su i oni istakli značaj ovakvih akcija, kako za klub tako i za njegove navijače.

– Zadovoljstvo je biti deo cele ove priče. Živimo u turbulentnom vremenu i previše je problema ispred nas i mislim da zbog toga svi treba da pokažemo veliku dozu društvene odgovornosti. To su ljudi u klubu prepoznali i nama igračima je veliko zadovoljstvo da učestvujemo u ovakvim akcijama i svim srcem podržavamo ovakve inicijative, istakao je golman Mladen Živković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter