0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NOVI POTEZI NA PIJACI: PSŽ nudi bogatstvo za Pjanića, a Juve je to jedva dočekao – razlog je Sergej!

Objavljeno: 28.03.18 u 12:50

Izgleda da se Pari Ser Žermen okrenuo nešto ‘jeftinijem’ rešenju iz redova Juventusa, a u torinski klub bi zato mogao da stigne srpski reprezentativac.

Reč ‘jeftinijem’ iz uvodne rečenice je pod navodnicima jer bi dovođenje Miralema Pjanića bila finansijski bolja solucija od znatno skupljeg Sergeja Milinković-Savića. Ako je to njima uopšte bitno.

Italijanski ‘Korijere dela Sera’ danas prenosi da su ‘sveci’ poslali ponudu na adresu Juventusa za reprezentativca Bosne i Hercegovine u visini od 52.000.000 evra.

To bi bio pun pogodak i za ‘Staru damu’, koja je Pjanića dovela pre dve godine za 20 miliona manje. Uz to, omalenog vezistu mami i ponuda plate koja bi bila duplo veća i zaradio bi oko 40.000.000 evra za pet godina ugovora.

U Juventusu jedva čekaju da kažu – da. Jer, ne samo da bi zaradili u celom poslu oko Pjanića, već bi taj novac i upražnjeno mesto u veznom redu iskoristili za pun napad na Sergeja Milinković-Savića.

Srbin se aklimatizovao na uslove igre u italijanskoj Seriji A i upravo na tu kartu će ići Juve kada bude krenula finalna trka sa ostalim evropskim gigantima Real Madridom, Barselonom, Mancester Junajtedom i Sitijem…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter