1
Košarka

MAJK MALOUN: Trebalo je da damo loptu čoveku sa ‘vrućom rukom’, a to je bio Jokić

Objavljeno: 28.03.18 u 14:28

Trener Denver Nagetsa Majk Maloun izjavio je posle poraza od Toronto Reptorsa da je trebalo više napada da se igra za Nikolu Jokića.

Denver je poražen od Toronta sa 114:110, iako je tokom većeg dela meča vodio. Nikola Jokić je postigao 19 poena, imao 16 skokova i osam asistencija, a mogao je i više da je Majku Malounu ‘pamet’ koju ima sada posle utakmice.

– Mnogo nam je pomogao, ali je mogao još više. Imao je sjajnu utakmicu i možda je trebalo više da igramo na njega. Imali smo neke, blago rečeno čudne napade i isforsirane šuteve. Trebalo je da damo loptu čoveku sa ‘vrućom rukom’ – izjavio je Maloun.

Denver polako gubi trku za plej-ofom, iako ima još osam utakmica do kraja ligaškog dela NBA lige. Neće se predavati, poručuje trener Nagetsa.

– Ima još dosta mečeva da se igra. Žao mi je zbog nekih dešavanja na ovom meču, pogotovo kada je građenje lopte u pitanju, jer smo sada u delu sezone kada je svaka greška bitna. Čeka nas duel sa Tanderima i veliki izazov – podvukao je Maloun.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter