0
Košarka

FOTO: STARSPORT

JOKIĆ GOVORIO O NACIONALNOM TIMU: Reprezentacija nema opcije

Objavljeno: 28.03.18 u 18:39

Srpski centar Nikola Jokić pružio je sjajnu partiju Torontu, ali to njegovom timu ipak nije pomoglo da zabeleži važnu pobedu u trci za plej-of.

Posle utkmice naš košarkaš je za „Srpsku televiziju Toronto“ između ostalog govorio i o reprezentaciji Srbije, koja se bez njegove ali i bez pomoći ostalih NBA i evroligaških košarkaša bori za plasman na Mundobasket u Kini 2019. godine.

– Nemamo opciju, moramo da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo u Kini. Druge opcije nema – rekao je kroz osmeh Jokić , i time na neki način možda nagovestio da i pored napornih klupskih obaveza kod njega postoji velika volja da nastupi za Srbiju.

Jokić je u meču sa Reptorisima ubacio 29 poena, uz 16 poena i osam asistencija, međutim kako on kaže to nije bitno kada ekipa nije ostvarila preko potreban trijumf.

– Nebitno je koliko sam imao poena i skokova jer nismo pobedili. Nismo bili disciplinovani, nismo skakali u odbrani. Mi smo imali rupe, i oni su napravili seriju, posle „+8“ za nas onisu otišli na „+6“. Ne smemo to da dopustimo – rekao je Jokić.

Centar Nagetsa je dodao da mu nedostaju Sombor, porodica, prijatelji.

– Kako da mi ne nedostaje. To je moj grad, tamo ću se uvek vratiti, tamo mi je kuća, sve. Moji konji, moji prijatelji, sve – zaključio je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter