0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Spušta se reprezentativna ‘zavesa’ i ponovo kreću klupska takmičenja

Objavljeno: 28.03.18 u 10:33

Polako se spušta zavesa na reprezentativne obaveze i polako sledi zagrevanje u pojedinim klupskim takmičenjima za vikend, a izabrali smo mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet‘.

HAJDUK 2 – SIBENIK 1 (1.75)

Megdan u Splitu trebalo bi da bude zanimljiv, a igrači koji se kale za nastup u najboljem timu imaju ogroman motiv da pruže dobru partiju i upišu tri boda.

RUMUNIJA 17 – SLOVENIJA 17 2 (1.55)

Sledi rasplet za poslednjeg putnika na šampionat Evrope u Englesku, a za to je Sloveniji potrebna pobeda i imaju apsolutnu ulogu favorita i ogroman motiv da dođu do trijumfa.

MAGDEBURG – ZVICKAU 1 (1.55)

Domaćin je u naletu i ređa pobede iz kola u kolo sa ciljem da se dokopa višeg ranga, a večeras pred svojim navijacima imaju ‘zicer’ i očekuje se da poentiraju sa nova tri boda.

VAC – ZALAEGERŠEG 1 (1.90)

Dva bivša člana elitne scene u Mađarskoj se sastaju, a prema trenutnoj formi svakako da domaćin ima veće šanse da ostvari trijumf i pokuša da opstane u samom vrhu.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet‘ je 7.98.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter