0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: MORNAR/MEDIA PRO

NEMANJA VRENJEŠ: ZVezdu nisu pobedili Vranješ i Nidam, već ceo tim Mornara

Objavljeno: 27.03.18 u 10:56

Mornar je za vikend u Baru savladao Crvenu zvezdu rezultatom 88:84.

Na taj način je crnogorski tim produžio polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige.

Dva najbolja igrača pobedničkog tima u toj utakmici bili su Nemanja Vranješ koji je postigao29 poena i Derek Nidam sa 28. Međutim, crnogorski košarkaš je poručio da to nije bilo presudno, već igra celog tima:

– Ono što mi je malo zasmetalo je pisanje pojedinih medija koji su naglašavali da su Zvezdu pobedili Vranješ i Nidam. A nije tako. Zvezdu je pobedio ceo tim, svaki igrač je odigrao jako važnu ulogu na putu ka cilju. Mi smo samo bili najefikasniji. Ono što mogu da obećam je da ćemo se boriti do poslednjih atoma snage kao i čitavim tokom sezone. Što se tiče ona je bila i ostala favorit kada je polufinalna serija u pitanju. Pre početka smo u glas najavili da će šampion ABA ligi morati na parketu da nas ubedi da je bolji. U prvom meču je to uspeo da uradi, u drugom nije. Šta će se dešavati u trećem duelu? Nemoguće je proceniti. Jedino je izvesno da će Zvezda biti pod velikim pritiskom, a mi ćemo biti rasterećeni i spremni za nadigravanje. Iluzorno je trošiti reči koliko bi nam Uroš Luković značio u meču koji sledi. Da li će igrati ili ne, odlučiće lekari. Njegova volja i želja nisu sporni i ja ga potpuno razumem i od srca mu želim da bude na parketu, rekao je Vranješ za Sport klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter