0
Fudbal

MESI OTPISAO ZVEZDU JUVENTUSA IZ REPREZENTACIJE: Dibala i ja ne možemo da funkcionišemo zajedno

Objavljeno: 27.03.18 u 15:52

Izostavljanje Paola Dibale i ali Maura Ikardija sa spiska selektora Argentine Horhea Sampaolija izazvalo je dosta reakcija fudbalske javnosti.

Odluka o nepozvanju Ikardija i nije toliko začudila fudbalski svet, pošto su i prethodni selektori „gaučosa“ zaobolazili zvezdu Intera, ali izostavljanje Dibale pokrenulo je priče o sukobu između mladog fudbalera Juventusa i Lionela Mesija.

Međutim sam Mesi demantovao je da postoji „zle krvi“ između njega i Dibale, ali isto tako smatra da njih dvojica teško mogu da funkcionišu zajedno na terenu.

-Paulo i ja smo pričali, a sve što je rekao je istina. U Juventusu on ima istu ulogu kao ja u Barseloni. Igrao bi po levoj strani pored mene i ne bi bio iskorišten na pravi način. Teško da bi zajedno dobro funkcionisali. Razumem Dibalu-, rekao je Mesi za „Fox Sport“ i tako po mnogima praktično precrtao svog mlađeg kolegu sa spiska putnika u Rusiju.

Najbolji fudbaler sveta se takođe osvrnuo i na predstojeće Svetsko prvenstvo, koje je po mnogima poslednja šansa da se zvezda Barselone konačno popne na krov sveta sa reprezentacijom.

-Ovo takmičenje je za neke igrače možda i poslednje i smatram da je ovo prava prilika da se pokažemo i pobedimo. Ipak, nismo favoriti kao npr. Brazil i Španija-, izjavio je Lionel Mesi koji je u krug favorita za titulu prvaka Sveta uvrstio i branioca trofeja Nemačku, kao i Francusku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter