3
Fudbal

DRESOVI U PRVOM PLANU: Čija je ‘kopija’ prva garnitura reprezentacije Srbije? Navijači su dali odgovor (FOTO)

Objavljeno: 27.03.18 u 21:42

Fudbaleri Srbije u Londonu igraju prijateljski meč protiv Nigerije, a dresovi obe selekcije privukli su pažnju ljubitelja fudbala na društvenim mrežama.

Prvo poluvreme nije nam donelo golove, ali jeste uzbuđenja pred oba gola. Ispred Vladimira Stojkovića su tukli Viktor Mozes i Aleks Ivobi, dok je pred golom Nigerije najagilniji bio Aleksandar Mitrović, a nešto kasnije i Dušan Tadić.

Prvi deo meča doneo nam je i zanimljivo zapažanje navijača na Tviteru koji su novu prvu garnituru ‘orlova’ poistovetili sa dresovima Švajcarske. A upravo ove dve selekcije sastaće se 22. juna u Kalinjingradu u meču drugog kola grupe E na Mondijalu.

Da li se slažete sa ovom sličnošću?

Pažnju su privukli i drečavo zeleni dresovi Nigerijaca:

0
0

3 Komentara

  1. Ljudi nije fss pravio dresove nego puma,sve reprezentacije koje sponzorise puma furaju dresove na ovaj nacin samo druge boje i grbovi,a font brojeva i dizajn gornjeg i donjeg dela su svuda isti gde puma sponzorise repke

    0
    0
    Odgovori
  2. Usskoro grupa mladica krece u samoinicijalni projekat povratka plavih drrsova, prvenstveno, za košarkašku selekciju. Da ako to urodi plodom, nadam se.

    0
    0
    Odgovori
  3. Idemo u korak s vremenom…zivimo kako kaze Vucic i sa kakvom prosecnom platom kao u Svajcarskoj pa je nekako normalno da su dresovi isti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter