3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BROJKE SAVRŠENO POKAZUJU: Crvena zvezda ispred Barselone, Bajerna, Reala, Juventusa, Mančester Junajteda…

Objavljeno: 27.03.18 u 17:17

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u dosadašnjem toku šampionata više nego odlično, a potvrdu sezone za nezaborav ovaj klub je dobio u još jednom statističkom parametru. 

Naime, ako se uporede procenti osvojenih bodova u nacionalnim šampionatima, crveno-beli su na neverovatnom trećem mestu u Evropi.

Ispred lidera Superlige Srbije, koji ima 23 pobede, četiri remija i jedan poraz, po procentu osvojenih bodova samo su Mančester Siti sa 90%, te Pari Sen Žermen sa 89,2%, dok Zvezda na trećoj poziciji ima 86,9%.

Iza beogradskog kluba su timovi poput Bajerna iz Minhena, Barselone, Juventusa...

Takođe, Zvezda se nalazi u grupi od 12 timova koji su samo jednom poraženi u domaćem šampionatu.

Jedini tim bez poraza do sada je Barselona, dok su iza Zvezde PSŽ, Juventus…

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Na kojem mestu je nasa liga u evropi.ispred farskih ostrva.malte.pa zato ova statistika je bezveze.u bilo kojoj jacoj ligi.da igraju zvezda ili partizan.bi se borili za opstanak.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dokle god se busamo u grudi sa ovakvim statistikama zaboravljajuci da igramo kukuruz ligu dotle cemo i jedva prolaziti kvalifikacije za bilo sta ozbiljnije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter