1
Fudbal

FOTO: FS Srbije

SREĆA POGLEDALA ‘ORLIĆE’: Izgubili od Ukrajine 2:1, a sada nam UEFA donosi tri boda vredna EP!

Objavljeno: 26.03.18 u 13:08

Često srpskim fudbalerima sreća okrene leđa, ali ovoga puta su naši kadeti dobili lepe vesti od UEFA, meč sa Španijom možda i nebitan.

Posle sjajne pobede kadeta na kvlafikacionom turniru za Evropsko prvenstvo u Češkoj nad domaćinom 2:0, usledio je ‘šamar’ od Ukrajine 2:1. Tako nas je pred poslednje kolo samo pobeda na Španijom vodila na kontinentalni šampionat, ali se sada sve okrenulo za 180 stepeni.

Naime, kako saznaje ‘Total Soker’ i novinar Nebojša Petrović, Srbija će ipak dobiti tri boda, iako je poražena od Ukrajine. Naime, protivnik je meč počeo sa trojicom igrača koji su imali parne kartone, što će dovesti do toga da meč bude registrovan sa 3:0 za Srbiju.

To bi izabranike Ivana Jevića vratilo na prvo mesto u grupi sa šest ovojenih bodova, dva više od Španije i pet više od Ukrajine. Čak i u slučaju poraza u poslednjem kolu od ‘furije’, ‘orlići’ bi se plasirali na Evropsko prvenstvo kao jedna od sedam najbolje drugoplasiranih ekipa.

Prvenstvo Evrope na programu je od 8. do 20. maja u Engleskoj.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter