0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALARM NA ‘MARAKANI’: Bivši kapiten blokirao račun Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 26.03.18 u 18:15

Klub iz Ljutice Bogdana bi trebalo da isplati Nikoli Mijailoviću preko 80.000 evra, a već je najavljena žalba sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

Spor između Crvene zvezde i Nikole Mijailovića traje od raskida ugovora dve strane u junu 2015. godine, a klub je to učinio zbog njegovog navodnog sukoba sa tadašnjim klupskim drugom Milošem Bosančićem.

Pošto je defanzivac imao zaostala potraživanja ‘presavio je tabak’ i skoro tri godine dve strane nisu uspevale da postignu dogovor. Na sportskom sudu pod okriljem FS Srbije usledila je parnica posle koje je odlučeno, kako saznaje HotSport, da se igraču isplati preko 80.000 evra.

Ova suma je vezana samo za period proveden u klubu i usledila je blokada računa crveno-belih, ali sa stadiona ‘Rajko Mitic’ su istakli da su uputili žalbu, tako da se čeka konačna odluka u narednom periodu i čak čitav postupak može da dođe do Apelacionog suda…

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter