0
Košarka

FOTO: nba.com

LUDA CIFRA: Znate li koliko Lebron Džejms godišnje potroši na svoje telo? (FOTO)

Objavljeno: 26.03.18 u 19:55

Poslednjih godina svedoci smo brojnih atrakcija popularnog ‘kralja’ i, može se reći, ispisivanja istorije, ali ništa to nije slučajno.

Ne samo da je najbolji košarkaš, sa fantastičnim šutevima, zakucavanjima i pregledom igre, te i asistencijama, već je Lebron Džejms jedan od, ako ne i košarkaš sa najboljim telom.

Fizikalije mu daju dodatan kvalitet u igri, ali i ‘štite’ od povreda. Ali, to nije slučajno, budući da as Klivlenda godišnje uloži ogroman novac u ‘održavanje’ takvog stanja.

Tako je Džejmsov poslovni partner Maverik Karter objavio da na dijetu, trening, hiperbaričnu komoru, krioterapiju, personalnog trenera, šefa ishrane i sve ostalo što uz to ide – potroši godišnje oko 1.500.000 evra.

Ta cifra pomaže mu da i ove sezone, kada ima 33 godine, beleži 31,5 poen, skoro 10 asistencija i 10 skokova po meču i ponovo će napasti osvajanje novog šampionskog prstena.

Klivlend je trenutno treći u istočnoj konferenciji, a kako sezona odmiče Kavalirsi podižu formu i trenutno su u seriji od pet vezanih pobeda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter