1
Fudbal

FOTO: FS Srbije

KAO U LAGOSU DA SE IGRA: Četvrtoligaški stadion koji je san za većinu superligaša, sutra pun Nigerijaca (FOTO)

Objavljeno: 26.03.18 u 10:28

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 21 čas igra drugi kontrolni meč pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, a rival je uvek neugodna Nigerija.

Utakmica se igra u Londonu, na stadionu tamošnjeg četvrtoligaša Barneta. Kapacitet je 5.176 mesta, koji će po najavama sa ‘ostrvu’ uglavnom popuniti navijači afričkih ‘super orlova’, jer u prestonici Velike Britanije živi više od 100 hiljada Nigerijaca.

Nigerija u meč sa Srbijom ulazi ohrabrena pobedom nad Poljskom, a po izjavi veziste Onazija može se zaključiti da je za ‘super orlove’ ovo više od pripremne utakmice.

– Zahvalni smo Bogu na pobedi protiv Poljske, bila je to izuzetno teška utakmica. Sada je ta pobeda u potpunosti iza nas i samo je Srbija u našim mislima. Naša publika treba da bude sigurna da nećemo odustati od borbe, želimo da nastave da nas podržavaju i dalje – rekao je fudbaler Trabzona.

Da li Srbija može da ispravi greške iz utakmice sa Markom i pobedi Nigeriju, videćemo sutra nešto pre 23 časa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter